tjugotredje juni

2010-06-24 @ 01:50:19


Dumma blogg som är dum i skallen och jag fryser om mina myggbitna fötter hojja.
Det är nog datorn eller nå det är fel på, för kan inte ladda upp nya bilder, ska prova imorgon igen.
Och uschshh så less jag är på bloggen, godnatt.

favoritprogram

2010-06-09 @ 00:00:59


Helt klart mitt favoritprogram Philofix, finns inget bättre, det är bäst.
Ska lätt köpa om det kommer en bok, väntar med spänning, åh, tomten hör min önskan.

jag är kär

2010-06-07 @ 00:06:55


En bild säger mer än tusen ord; JA! Kolla, jag är kär, måste införskaffa mig metallfärg (?) sen ska jag ut och måla och dra ihop ett gäng som vill vara med och klottra, KUuuULUuULUULULUL.

sjätte juni

2010-06-06 @ 23:58:18






Idag är det Sveriges nationaldag och det firar vi med ett gäng bilder från Artur Wesolowski.

vakna din apa, jag är trött

2010-06-04 @ 11:24:24


Oj, kom på att jag inte laddat upp en bild på min nya jacka, iallafall den vita på bilden, kanske kommer en bättre bild. Och Jenni du ska få spö som inte kommer till skolan (och nu skriver jag om dig trots att du är dum) ska snart äta lurre iallafall och sen prompa till Agnes skola för att slösa tid och hon tvingar mig.

BAJS! Det är sommarlov snart och jag har en lista med saker att göra klart i skolan, jag måste städa mitt rum och lägga in länkarna i bloggen som jag lovat, sen måste jag ha övernattningskalas med farmor pus, fast farmor är inte bajs; hon är bra.

mitt nya favoritdjur, helt klart.

2010-06-04 @ 11:19:21

det här är mitt nya favorit djur, eller bara just den här, vill ha den i mitt rum.

Blev arg idag på lektionen när jag, några från klassen och läraren satt och kollade på klipp så var det ett klipp när det var tjuvfäktning. Tjuren spetsade gubben rakt genom hakan och sen sa de att tjuren avlivades direkt efter det, min lärare kommenterade det med:"äsch, den skulle ju ändå dö sen" så sa jag: "det är klart alla dör ju men den hade inte behövt dö nu" då sa han: "jo men alla tjurar som är med i tjurfäktning dör, för gubben som hoppar omkring där framför honom, spetsar tjuren med ett spjut när han får chansen, det är det som det hela går ut på" sen fick jag tårar i ögonen och började nästan gråta och snyftade fram: "men fy vad äckligt! den har ju inte gjort någonting. Trodde att allt var en lek, precis som i Ferdinand på julafton" jäkla äckel människor, jag hatar spanien, ska aldrig åka dit och jag tänker inte kolla på ferdinand på julafton heller, för den ljuger och tomten finns inte.

Lördag och grattis

2010-06-04 @ 11:06:19





Jag tog med mig kameran för att jag skulle fota men blev TYP inga foton tagna och stannade inte så värst länge heller utan gled vidare på boarden, men finaste Amanda och finaste Anders hann komma men på nån bild.

Andra juni

2010-06-04 @ 10:59:23




Glass i fin vädret med Jessie och två glassar, kollade på syster som spelade cello i gallerian och sen for jag hem och la med på gräsmattan och letade fyrklövrar fast det gick mindre bra. Hängde med M. ett tag i Luleå innan jag for modevisning med Rakel och Krills, puss på er. (tråkigt inlägg JAG VET)