Jason Lee Perry

2010-05-26 @ 13:15:08




så jäkla snygg chey.

Det regnar ute igen och mitt öra snorar, nu ska jag hälsa på min farmor och tigga ett lakan, ciao.

Ny byxdress, hjärta den.

2010-05-25 @ 23:21:51

Den gör sig såklart inte lika bra på bild, tyvärr.

Idag fick jag sprängade huvudvärk när jag kollade på mig själv i spegeln och nu tuggar jag tuggummi som aldrig förr. Vi var och åt flytande jakob idag (skulle nog stå flygande jakob) Snart är klockan 23:23 och då får man önska sig någonting. Farmor, ring mig!

Acne

2010-05-23 @ 19:20:13

en gång föll jag pladask, ge mig. Synd att den är svår att få tag på. idag.

Kom nyss hem från bil bingo med mormor, agnes och elina. Jag tappade min sallads-dresing burgare i sanden så det knastrade och gjorde ont i tänderna när jag åt och sen råkade jag spela på fel bingobricka, vi vann ingenting.

tjugotredje

2010-05-23 @ 18:53:17

snygg bild från förr i tiden

Bye, bye piercing. Råkade borsta ner den i avloppet när jag turbo borstade tänderna igår. Mamma och pappa apploderade och I guess, i like it better without it. Så tack, tandborsten , nu ser det inte ut som att jag har tandställning längre och jag är ändå så himla less på den där metall saken på det där stället, nu vet ni det.

Tjugonde maj

2010-05-20 @ 20:21:55



Nya bikinisar; bild nr ett är absolut älsklings bikinin 2010. Nu saknas bara en till så har jag iallafall tre till den här sommaren. Kommer bli perfect!

Himla varm dag idag, var inte ute någonting utan gick först på stan med Jenny, sen med Agnes och sist med Sofie, resultat: inte ett dugg brunare bara massa ont i fötterna. Ska snart iväg och kika film, baj.

Gårdagens cykeltur

2010-05-20 @ 20:14:11





Blev en cykeltur in till stan för att köpa biknin men hittade bara en underdel, mycket vettigare att hojja än att åka buss och varför ska mitt hår envisas med att vara oranget på en del ställen?  

Äventyr nummer två

2010-05-19 @ 10:44:13





suddig bild, tjena, men det var meningen säger jag.

I lörre var jag plus fem andra personer uppe på ett fort och busade. Det var... busigt. Sen gick knappen på mina cheap monday jeans sönder så nu har jag ju den i örat, det var både bra och inte bra men mest bra för gillade inte de jeansen så mycket.

Mitt nagellack flagnar bort, ska inte tvätta bort det, ska låta det fara bort själv PUNKT

artonde maj

2010-05-19 @ 08:30:55


jag vet nerdersta bilen är lite äcklig, men whatever.

Igår hojjade jag och Marcus runt hela stan för att hitta en kurinen till pappa, vi hittade en efter femtio affärer. Men det var kul att cykla omkring iallafall. Idag är det bajsigare väder än igår och jag ska göra min vän sällskap på lunchen för jag är egentligen "ledig" idag.

Nu är töjningen i örat klart och jag minns inte att det gjorde så ont som det gjorde, men thabhaaa: cheap monday knappen är på plats. Måste springa till bussen, ciao.

monki

2010-05-16 @ 15:17:38

sextonde maj

2010-05-16 @ 13:01:55


Det här går bajs dåligt. Jag ska inte slösa pengar man det går inte att inte göra det ju. Hur ska man göra för att inte lyckas? Sitta hemma hela dagarna? Och jag tycker att jag varit ganska bra på att vara nyttig iallafall men min knapp på jeansen ramlade av igår så jag måste ju misslyckats med att vara nyttig på något sätt iallafall.

Köpt ett par nya jeans och en longboard., suck Igår var vi ute på äventyr, jag tog något foto men glömde kameran i en väska så får ladda upp när jag fått tillbaka den.

trettonde maj

2010-05-14 @ 01:27:50

min farmor tvingade mig att köpa de här trosorna, men det var iallafall lite fina. Fint till sommaren och brun hud.

Fjortis-porr-bild, varsegood! For och tränade en timme på morgonen (eller tolv när de öppnade) fick ett argt telefon samtal när jag skulle på fotbollsmatch med nå grabbar. Ibland är man som sagt på fel plats vid fel tillfälle , fel tid men bra att vi blev glada på varandra iallafall och hoppas att polisen får tag på tjuven, rätt åt den filuren.

Var iallafall kokhett på fotbollen, sen tog jag en kort cykeltur med soff. och for med Charlottey till snabelhuset för att lyssna på musik. Synth och flöjt säger jag bara. Det var lite bättre än jag hade tänkt mig och sen blev det hinderbana över tågrälsarna. Nu är jag en trött en, gnatto.

tolfte maj

2010-05-12 @ 21:31:04

Ny tröja, jag har längtat efter den.

Hurra på dig, Jenny och jag ska aldrig tvätta min telefon.
Kom nyss hem från en lång prommis med Soff, skönt men nu mår jag illa och hela världen snurrar. Vi ska se på shutter island snart, hoppas att den är bra annars slår jag en spik i väggen.

Farmor idag! Gick på stan och åt en bit och underhöll henne i en sandlåda med lite pomm-frits undertiden vi väntade på bilen på verkstaden, snel jag er. Sen har jag lagat middagen, så himla bra jag är. BRA DAG.

elfte maj

2010-05-11 @ 23:34:09


Den här bilden snodde jag från google, eller nå. Kommer inte ihåg men den var fin på nå sätt.

Jag ska bli träningsnarkoman har jag bestämt och sen ska jag bli äckligt nyttig också. Det har iallafall börjat bra och jag har haft lite träningvärk igår. Lovar att jag inte kommer att hålla på länge men får se, ska be gud hålla tummarna för lilla mig.

Idag fyller FASH år, hurra hurra på dig. Synd bara att du är så himla löskokt i skallen.


nionde maj

2010-05-10 @ 17:34:12




-+++++++++++++++ jag har köpt en ny "jacka" från Adidas, den är bra för och till lite allt möjligt.

Idag råkade jag äta en vitlök så var jag tvungen att läsa på Flashback (Jenni, ditt fel att jag börjat hänga där) och hittade att man skulle äta persilja efter man ätit det för att ta bort smaken. Och tur att man pappa nästan är trädgårdsmästare så han hade såklart planterat det och det smakade schampoo! Hur kan man tycke att det är gott, ät tvål istället.

Lördagmorgon

2010-05-10 @ 17:13:14


Soff sov över här och på morgonen lyckades vi misslyckas med att koka ägg tre gånger. De blev för lösa och för hårda och för torra. Vi skulle alltså lära oss att koka ägg men det gick inte bara så vi fick nöja oss med torra Saharaägg och nej, mackan är inte möglig, det är gurksallad.

CC (II)

2010-05-08 @ 00:43:10


Nytt album, blir att lyssna natten igenom, ja tack! Tack Crystal C.

Kom nyss hem från Luleå och nu sitter jag och Sofie på sängen och tänkte ha övernattningskalas. Tidigare idag har jag strosat runt lite och kollat på Henke Larsson med Agnes och hängt i solen och gått på stan med några peeps och hittade värsta fina väskan med Soff, MÅSTE HA. Men jag har satt shopping förbud på mig själv, så får se hur det blir med den. Godnatt bloggen.

sjätte maj

2010-05-06 @ 09:14:37

I somras hade jag rött hår, vilket jag ångrar och inte ångrar, det är så svårt att få få bort röd färg men det var fint.

Igår fyllde en idiot 21 år, jag sa inte grattis med jag tänkte på dig. Sen fyllde min låtsas farmor år, hurra på dig!
Idag är jag på skolan för första gången på typ två veckor, är inte så stolt över mig själv måste jag säga, men skönt har det varit.

Hon känner sig mör i kroppen, precis som om hon blivit spöad, men så går det om man har en kvinnomisshandlare i klassen.

femte maj

2010-05-06 @ 08:58:48


Här är min nya älsklings vinyl, fast kommer säkert bara vara favorit i en vecka till eller nå. Jag har varit dålig på att uppdatera dig och jag är inte ledsen för jag gjorde det med mening. Idag kom Jenni, världens bästa Jenni på besök, vi gjorde ingenting speciellt men hade ändå roligt.

Sen gick jag och Soff (<3) på promenad som var en mil och mötte jag depp Hassle och gick den vanliga rundan med honom.